100 logó, 100 nap alatt

Különös kísérletre szánta el magát egy horvát grafikus, bizonyos Robert Butkovic, aki fejébe vette, hogy 100 nap leforgása alatt 100 logót fog megtervezni. A furcsa kísérletben minden egyes alkotásra 100-100 perce volt, egy másodperccel se több.

 
A logók témái nem voltak megkötve – azt rajzolta, ami épp az eszébe jutott. Az egyetlen séma talán csak annyi volt, hogy minden tízedik logót Robert kutyája (egy Westie) inspirált. A horvát születésű kreatív szerencsére írt némi magyarázatot a logókhoz, így a nyelvi akadályok sem jelenthetnek túl nagy gondot az értelmezésben.
 
A kísérlet még 2010 októberében indult és idén január 11-én ért véget. Érdemes végignézni hogyan facsarja ki magából az utolsó kreatív ötletcseppeket is! Minden elismerésünk.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr22685382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása