Instagram story matricákkal a műanyag ellen!

Mindannyian tudjuk, hogy egy hatalmas műanyag szennyezési válság közepén vagyunk. Pusztítást okoz a bolygónkon, árt a vadvilágunknak és ezzel megöljük a tengeri élőlényeket. 
Míg sok vállalkozás eldobta az egyszer használatos műanyagokat, több nagy játékos továbbra is gyártja, használja és terjeszti őket.
A Greenpeace egy olyan eszközt ad az embereknek, amely segít a probléma kezelésében. Matricát indítottak az Instagram Storyban, és arra ösztönzik az embereket, hogy hívják fel a nagyvállalatok figyelmét a pazarló műanyag használatra. 

Így működik: 
- Készítsünk egy képet egy egyszer használatos műanyagról az Instagram Story szolgáltatásában 
- A GIF-nél keressünk rá a „plastic" szóra
- Helyezzük el a GIF-et a műanyagra, majd jelöljük meg a cég nevét és helyét, amely kibocsájtotta a műanyagot

Digitális hirdetés, amelyet a Rethink, Kanada készített a Greenpeace-nek, a következő kategóriában: Public Interest, NGO.

 

Greenpeace: Greenpeace Az Instagram-történeteket a műanyag zsebpróba ellen fordítjaGreenpeace: Greenpeace Az Instagram-történeteket a műanyag zsebpróba ellen fordítja

 Forrás: www.adsoftheworld.com

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr6014782244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása