Elátkozta a focistákat a Nike?

Kevés olyan ember van, aki ne látta volna azt a vébére készült  Nike reklámot, ami jó pár hétig lázban tartotta az egész világot. A filmben megtapasztalhattuk, milyen hatással van emberek millióira, no meg persze a futballsztárok életére egy ügyesen elrúgott labda, egy jó cselezés vagy egy elvesztett labda.
 
A giga-költségvetésű reklámban óriási nevek szerepeltek, amelyek közül furcsa módon szinte mindegyik kihullott a rangos sporteseményről – mintha csak átok ülne rajtuk. Nézzük az ismétlést:
 
Didier Drogba: eltörte a kezét, Elefántcsontpartot likvidálták
Fabio Cannavaro: a csapatkapitány csalódást okozott, Olaszországot likvidálták
Wayne Rooney: nem rúgott gólt, Angliát likvidálták
Franck Ribéry: a botrányos szereplés után Franciaországot likvidálták
Ronaldinho: még csak nem is játszott a világbajnokságon
Cristiano Ronaldo: egy gólt rúgott, hisztizett, Portugáliát likvidálták
+1: Roger Federer is kiesett Wimbledonban.
 
Különös, hogy a filmben a győzelem és bukás vékony mezsgyéjén álló játékosok a valóságban egytől-egyig elbuktak. Vajon ezek után Rooney tényleg egy lakókocsiban fogja tölteni élete hátralévő részét, nem készítenek Ronaldoról szobrot, Cannavaro-t pedig kihagyják az olasz slágerekből? Ki tudja. Mindenesetre itt van egy összefoglaló az elmúlt hetek balszerencsés eseményeiről, hogy vizuálisan is alátámasszuk a rontás gyanúját.

 

A sportszergyártó pár napja egyébként közzétett egy új reklámfilmet, amiben a még esélyes brazil Robinho játszik. A stílusa ugyanolyan, mint a korábbinak, érdemes ezt is megnézni!

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr842685250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása