Itt az új Nike spot a VB-re

Kicsit nehezen jutunk szóhoz a legújabb, focivébére készült Nike spot után, de azért mégis megpróbáljuk néhány összefoglaló jelzővel illetni: látványos, izgalmas, tökös, fordulatos, humoros, elgondolkodtató, szórakoztató, monumentális és nem utolsó sorban, baromi jó.
  
A 3 perces reklámfilmbe a sportszergyártó mindent beleadott, hiszen a világraszóló sportesemény apropója remek lehetőség a márka hírnevének további öregbítésére és a focidrukkerekkel való kapcsolat elmélyítésére. Az „Írd meg a jövőt” projektnéven futó kampányban megtapasztalhatjuk, milyen hatással van emberek millióira egy elrúgott labda, egy ügyes cselezés vagy egy jó védés – és akiken keresztül mindezt megtapasztalhatjuk, azok a világ legnagyobb focistái. Csak, hogy néhányat említsünk: Cristiano Ronaldo, Didier Drogba, Wayne Rooney, Fabio Cannavaro, Franck Ribery, Andres Iniesta, Theo Walcott, Patrice Evra, Gerard Pique, Ronaldinho, Landon Donovan, Tim Howard és Thiago Silva.
 
De nem ők az egyetlen hírességek a filmben, hiszen feltűnik Roger Federer, Kobe Bryant és még Homer Simpson is. A filmet a televíziókban csak május 22-én mutatják be, így most egy nappal adásba kerülés előtt megnézhetitek. 

 

A kampány persze nem csak ennyiből áll, hiszen a Nike egy rendkívül izgalmas – és egyelőre homályban lévő – közösségi vertikummal is megtoldja majd az egészet. Júniustól az amatőr focisták ugyanis lehetőséget kapnak, hogy felfigyeljen rájuk az egész világ és úgy éljenek, mint az imádott foci-hőseik. A nikefootball.com oldal feltölthetnek videókat, képeket és egyéb információkat, melyeket „kiraknak majd a színpadra” – bármit is jelentsen ez. A legjobbak saját Facebook kampányt indíthatnak és így bejuthatnak a „The Chance” Nike edzőtáborba, ahol akár kiválaszthatják őket professzionális futballjátékosnak.
 
Kíváncsian várjuk mi fog kisülni az egészből, de biztosak vagyunk, hogy valami nagyon jó. Amint lesz újabb információnk, rögvest megosztjuk veletek.  

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr532685206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása