Karambolozó cicik

Alig akad olyan márka a világon, amelyik ne használta volna fel legalább egyszer az életében a reklámok legősibb fegyverét, a figyelemfelkeltés nagymesterét: a csöcsöket. Hiszen árulnak így ruhát, fehérneműt, szivart, internetet, testápolót, és még rengeteg egyéb terméket. (Az R-ekció rovatunkban kifejezetten ezeket a megjelenéseket gyűjtjük.)
 
Olyat azonban még mi sem láttunk, hogy egy biztosítótársaság alkalmazta volna a női test eme csodálatos remekművét. De most végre ez is megtörtént, hiszen az orosz RGS Biztosító egy meglepően kebel-dús vírusfilmmel népszerűsíti magát a világhálón. Ráadásul itt a meztelenség nem teljesen öncélú, mivel fontos szerepet játszik az üzenet megértésében. A didikre festett járművek úgy karamboloznak, hogy néha még egy bimbó is beleremeg.
 
De vajon mi a tanulság? Talán az, hogy ne nézzünk melleket vezetés közben? Vagy az, hogy a testfestés szép dolog? Netán az, hogy egy óriási mellre egy honlapcím is ráfér? Nem tudjuk, de őszintén szólva nem is érdekel senkit… 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr532685231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása