Mellel sodort szivar

Sok márka kommunikációjában hangsúlyos szerepet kap, ha a termék tradicionális módon, kézzel lett elkészítve. Ilyen például a porcelán, a hímzett ruha, a marcipán vagy éppen a szivar. Jelen esetben az utóbbi termék reklámfilmjében gyönyörködhetnek a kedves olvasók, mely annyira pikáns és erotikus, hogy méltán került az R-ekció rovatunkba.
 
Az Independence Cigar fél perces szpotjában megcsodálhatjuk, milyen is az, ha valaki szívét-mellét beleteszi a munkába és a legnagyobb szeretettel készíti el ezt a különleges dohányterméket. „Independence is rolled with love” – szól a frappáns headline, mely csak annyiban hibádzik, hogy már nem mutatják a lenge öltözetű hölgyeményt.
 

 
Egy kis kutatás után ráleltünk még egy Independence filmre, amely hasonló koncepcióval és erotikus tartalommal próbálja megragadni a nézők figyelmét. A különbség talán csak annyi, hogy a főszereplő hölgy itt még csinosabb…
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr862684678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása