Anime Adidas

Nézzétek meg az Adidas-Japan legújabb animációs filmjét, melyet az idei futball világbajnokságra készítettek!
 
A TBWA\HAKUHODO által megálmodott anime spot egy sorozat első eleme, amelyet további gyöngyszemek fognak követni. A márka reményei szerint ezek a kis történetek „szikrát gyújtanak” majd a foci iránt érdeklődő Japánok szívében.
 
Ebben a videóban Shunsuke Nakamura, a válogatott egyik legnagyobb tehetsége meséli el a nemzeti csapat mezének történetét, amelyen az elhíresült háromlábú varjú tollai díszelegnek. A Yatagarasu nevű állat motiválja a játékosokat és emlékezteti őket a világbajnoki címig vezető óriási küzdelemre. A történetet egyébként először képregény formájában mesélte el az Adidas, és a helyi boltokban osztogatta a vásárlóknak. A kreatívok meglátták benne a lehetőséget és életre keltették, hogy sokkal szélesebb körben is megszólíthassák az embereket.
 
„A játékosok története, a Világbajnokság felé vezető út, és maga az Adidas is tele vannak izgalommal, eredetiséggel és szenvedéllyel. Szinte láttuk magunk előtt, ahogy leugrik a történet a képregény oldalairól” – mondta Kazoo Sato, a TBWA\HAKUHODO kreatív igazgatója. „Ez az animáció tökéletes választás, már csak azért is, mert a célcsoporthoz közel áll ez a fajta stílus.”
 
A sorozatnak további két része lesz, melyekben Atsuto Uchida és Takayuki Morimoto fog szerepelni. Április és május környékén indítják őket útnak a világhálón.

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr122685132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása