A világ legnagyobb fényképezőgépe

Azon gondolkozunk, hogy lassan nyitni kéne egy külön rovatot a Samsungnak, hiszen alig telik el olyan hét, hogy ne jönnének ki valamilyen vírusfilmmel, ambienttel, vagy egyéb különleges reklámfogással. A márka az utóbbi időben főleg mobiltelefonjait és fényképezőgépeit népszerűsítette – hol kreatív, hol kevésbé kreatív megjelenésekkel.
 
Ezúttal egy egészen jópofa városi akciót eszeltek ki, amiben egy szállító konténert varázsoltak át egy óriási fényképezőgéppé. A fotóaparát olyan bazi nagy, hogy egy embernek kell ráugrania az exponáló gombra, hogy fényképet készítsen. Az elkészült képeket pedig egy – szintén hatalmas – kivetítőn nézhetik meg az alkalmi modellek.
 
Vagy mindez kamu? Elnézve a videó záró képsorait (konténer-helikopter) és a Samsung marketingeseinek furcsa humorát, elképzelhetőnek tartjuk, hogy csak szívatják a népet – legalábbis a kivetítős résszel mindenképp. Ti mit gondoltok?

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr792685124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása