UFO-ból bungee jumpingoló elefántok

Enyhe anomáliát lehet felfedezni mostani posztunkban, hiszen olyasvalamit osztunk meg veletek, amiről azt gondoljuk, hogy soha nem kellett volna megszületnie. Ha nem is az eddig látott legrosszabb, de kimagaslóan gagyi vírusfilmről van szó, melyet a Samsung készített az új Samsung Jet mobil népszerűsítésére.
Talán túl nagy nyomás volt a londoni Viral Factory ügynökségen, vagy egyszerűen csak kevés idejük volt a gondolkodásra, nem tudjuk. De annyi bizonyos, hogy egy olyan vírusfilm, amiben lefizetett statiszták hüledeznek egy UFO-ból bungee jumpingoló elefánt párra – és mindezt teljes komolysággal –, az nem lehet túl jó. Nem is kommentálnánk tovább a dolgot, nézzétek meg és szavazzatok!

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr432684691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adrant 2009.07.23. 12:24:30

EZMIEZ??
Menjenek már a fenébe! Undorító, hogy idáig süllyed az anno még kreatív és ötletgazdag jelzőkkel rendelkező "vírusfilm".

Oligan (törölt) 2009.07.23. 12:37:23

Hát ez tényleg nem túl jó. Viccnek túl lapos, ha komolyan gondolták akkor meg szomorú.
Sajnálatos, hogy az utolsó Samsung Camera Trick Challenge után ennyire futotta.
www.youtube.com/watch?v=L_8BZLhBNyU

AdamT · http://durva.blog.hu 2009.07.23. 15:00:50

hádde a cím az fasza lett... :)))

Omyg 2009.07.24. 13:13:26

Hát ez tényleg kimagaslóan sz*r. :S Nem is értem. Pedig a Samsungnak és a Viral Factorynak is vannak nagyon jó kis vírusai.
A Factorytól származik egyébként az egyik kedvenc vírusfilmem: a Diesel XXX amit nálatok láttam először. ;)
süti beállítások módosítása