Globális felmelegedés, más szemszögből

A globális felmelegedésről és a vele járó következményekről már annyi reklám született, hogy lassan miattuk emelkedik a tengervízszint.  Ezen alkotások nagy része az embereket állítja a középpontba, mintegy szemléltetve, hogy mi vár rájuk, ha bekövetkezik a katasztrófa. Láttunk már mentőcsónakokkal felszerelt belvárost, vízből kilógatott táblákat, és háborús megszállást is. Ezek a kreatívok mind arra próbálnak ösztönözni, hogy ha az emberek már nem törődnek a környezettel, legalább gondoljanak magukra, mikor mérgezik és tönkreteszik a bolygónkat.
 
Talán pont ezért döntött úgy a brazil Ponto de Criação kreatív ügynökség, hogy egy emberen keresztül próbálja megmutatni, min mennek keresztül az állatok. Ebben az egyperces, megindító reklámfilmben minden megvan, ami rádöbbenthet arra, hogy nem csak magunkat tesszük tönkre, de szerencsétlen állatokkal is piszkosan kitolunk, ha így folytatjuk a pazarlást és pusztítást.
 
Az első mondatomat megcáfolva, örülök, hogy léteznek ilyen jó kis reklámok és remélem, még legalább tízszer ennyi fog születni! Hajrá Föld!   

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr762684619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Omyg 2009.03.16. 18:02:13

Derék egy jószág ez a spot. :) Engem megfogott.

Mint állatbarát és elkötelezett energiaharcos én is úgy gondolom, hogy sosem lehet elég ilyen filmekből.

visionfresh · http://visionfresh.net 2009.03.16. 19:22:46

Tényleg baromi jó... Elgondolkoztató. Köszönjük
süti beállítások módosítása