Megfulladni tilos tábla

Köztudott, hogy az MTV (Emtíví) az utóbbi időben sorra ontja magából a társadalmi célú, Switch-es oktatóanyagokat. Különféle üzenetei és platformjai mindig jól illeszkedtek a csatorna célcsoportjához és stílusához. Úgy tűnik, hogy egyetlen jónak ígérkező lehetőséget sem szalasztanának el, hogy egy kicsit sokkolják a nagyvilágot. Most újra támadnak.

Soron következő témájuk a tengerszint drasztikus emelkedése, melyre már nálunk is láthattatok egy elrettentő kampányt a Rethink Communications rosszvoltából. A zenei csatorna azonban más megközelítésből próbálta bemutatni ennek a globális problémának a hátrányait. Amszterdam csatornáinak vízébe táblákat tartó kézpárokat helyeztek el, melyekre a következőt írták: „Globális felmelegedés. Ugyan mire ez a nagy felhajtás?

Maga az üzenet önmagában nem különleges, de megtoldva a látvánnyal már egész viccesnek (és persze emlékezetesnek) mondható. Íme egy újabb példa arra, hogy az élménymarketing mennyire fel tud turbózni egy átlagosnak mondható kampányüzenetet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr802684490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Omyg 2008.11.07. 14:59:59

Lol :)
most már értem, miért süllyed el annyi hajó......
amúgy sztem ez az egyik legjobb ilyen gerillaizé, amit a srácok csináltak
legközelebb megcsinálhatnák, hogy a strandokon kiraknak szanaszéjjel égett, élethű napozókat. az lenne az ózonlyuk téma :D

Endzs 2008.11.07. 15:58:43

Ez tetszik. :)
süti beállítások módosítása