Chatelj az Ördöggel
Chatelj az Ördöggel

Már épp kezdtük azt hinni, hogy a Chatroulette-es reklámkampányok ideje lejárt, de megcáfolt minket az alant lévő akció, amely az „ Utolsó ördögűzés ” című horrorfilm népszerűsítésére készült. A Chatroulette lényege, hogy véletlenszerű csevegőpartnerrel hozza össze a felhasználókat. Csak egy webkamerát kell csatlakoztatnunk a számítógéphez, és egy gombnyomással máris bekapcsolódhatunk a "rulettezésbe".
 
Az oldalon csak úgy nyüzsögnek a ...
Lájkolj a valóságban
Lájkolj a valóságban

Az elmúlt időszakban egyre népszerűbbé váltak a Facebook-ot a valóságba integráló reklámkampányok. Elég, ha a hazai T-Mobile akcióra gondolunk a Gödörnél, vagy a Diesel Facepark fesztiváljára Németországban. Mindegyiknek megvolt a maga varázsa és különlegessége, akárcsak a most következő izraeli Coca-Cola kampánynak.
 
Az üdítőgyártó cég minden évben megszervez egy háromnapos eseményt, melyet tematikájában talán a Siófoki Beach House-hoz lehetne ...
Dodge vs. PETA
Dodge vs. PETA

Mint oly sokan mások, az amerikai Dodge is a PETA kereszttűzébe került, miután adásba tette legújabb reklámfilmjét. A videóban az autógyártó egy fantasztikus ajánlattal kedveskedett a vásárlóknak: 15 napig ingyen kipróbálhatnak egy Dodge-ot, és ha nem tetszik nekik, fizetés nélkül visszaadhatják. Hogy emeljék az akció fényét, mindenféle pirotechnikai eszközöket, sőt még egy majmot is bevetettek a spot végén.
 
A PETA-nak se kellett több, egyből nyílt ...
Álommeló a McDonalds-nál
Álommeló a McDonalds-nál

Aki szerint csak fárasztó és alantas munkát lehet végezni a Mekinél, az nagyot téved. A kanadai Cosette reklámügynökség és a helyi gyorsétteremlánc ugyanis megalkotta minden idők legjobb munkakörét, ahol nem kell mást csinálni, csak jóízűen aludni.
 
A különleges melót a McDonalds két hétig tartó ingyen-kávé promóciójához találták ki és a vancuveri metrókon " végezték " . A felbérelt hostessek a metró belsejében kihelyezett plakátok alatt ...
süti beállítások módosítása