Chatelj az Ördöggel

Már épp kezdtük azt hinni, hogy a Chatroulette-es reklámkampányok ideje lejárt, de megcáfolt minket az alant lévő akció, amely az „Utolsó ördögűzés” című horrorfilm népszerűsítésére készült. A Chatroulette lényege, hogy véletlenszerű csevegőpartnerrel hozza össze a felhasználókat. Csak egy webkamerát kell csatlakoztatnunk a számítógéphez, és egy gombnyomással máris bekapcsolódhatunk a "rulettezésbe".
 
Az oldalon csak úgy nyüzsögnek a perverzek és a magamutogató férfiak, így üdítően hat, ha egy csinos lánnyal találkoznak a felhasználók. Ez történt az ördögűző kampányában is, ahol a főszereplő lány épp a felsőjétől szabadulna meg, mikor valami váratlan történik. A megrázó helyzet minden chatpartnert megrémisztett, voltak, akik szinte sokkot kaptak. A legjobb jeleneteket most ti megnézhetitek.  

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr482685283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása