Dugd meg a női barátokat is

Az Axe idáig is úgy tekintett a csajokra, mint megszerezhető prédákra, akik a termék illatától azonnal bevadulnak és a férfiakra vetik magukat. Megszámlálhatatlanul sok kampány épített erre a koncepcióra, de Brazíliában még ennél is tovább mentek. A dél-amerikai országban ugyanis azt sugallják a potenciális vásárlóknak, hogy az idegen nők mellett a női barátokat is csábítsák el, azaz fektessék le.
 
A kampányhoz készült reklámfilmekben a lúzer alkatú főszereplők és azok macsó énjei jelennek meg, akik megtanítják a srácoknak, hogyan is kell bánni a barátnőkkel. Az „Ex-barát” nevű termék egy igen szűk célcsoportot szólít meg: azokat a szerencsétleneket, akik már nem is ábrándoznak arról, hogy egy ismeretlennel jönnek össze, csupán a meglévő baráti társaság egyedeiből remélnek (szex)partnert.
 
Persze lehetne az egész egy vicc, de ahhoz túlságosan lapos, nincs benne a kellő humor vagy összekacsintás. Nagyon kíváncsiak lennénk, hogy kik lesznek azok, akik ezek után leemelik a terméket a polcról, majd pironkodva kifizetik a kasszánál. 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr472685316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása