Veszélyben a gyereked, a saját szobájában

Tudtad, hogy hiába van otthon a gyermeked, a négy fal között, akkor sincs feltétlenül biztonságban? A mutogatós és a cukros bácsik sajnos online is jelen vannak, csetelnek, kommentelnek, észrevétlenül behálóznak kisebbeket és nagyobbakat is, gépezés/mobilnyomkodás közben. És bár lehet, hogy a kamasz lányodnak már nem lufit ajánlanak fel, hanem egy drága táskát vagy luxuskocsit, a JWT által készített kampány nagyon érzékletesen hívja fel a figyelmet erre: te is figyelj jobban!

candy_aotw.jpg

ballon_aotw_0.jpg

chocolate_aotw_3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr1112802812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

videki gyerek 2017.09.05. 00:50:16

"mutogatós és a cukros bácsik"

Ez mar megint szokasos feminaci ferfigyulolet.

A mutogatos nenikrol miert nincs cikk ? ? ?
Es ki a francot zavar hogy valaki akarmit mutogat ?
Kurvak meg mindig voltak es lesznek.

2017.09.05. 03:19:52

Nem értem a problémát. Emberek komunikálnak az interneten és ennek az a vége, hogy online erotikus tartalmakat cserélnek önszántukból vagy a való életben összejönnek. Így működik a netes társkeresés.
Az szerintem rosszabb ennél, amikor valaki hazudik a másiknak, pl. manipulált fotót tölt fel társkeresőre, letagadja az expartnereinek a számát, testsúlyát eltitkolja. Nőkre jellemző ez sajnos.

"bár lehet, hogy a kamasz lányodnak már nem lufit ajánlanak fel" - egy kamasz lány azt tesz, amit akar. És meg is teszik, mert vágynak a szexre. Ha egy saját korabeli kamasz fiúba szerelmes, az puszilja arcon vagy nyúl bele a bugyijába, az oké, de ha egy harmincas pasas elviszi vacsorázni és utána szexelnek, az rossz? Ez kettős mérce!

2017.09.05. 04:22:23

@Lady Scarlett: nem trolllodásnak szántam, én tényleg így gondolom. A kamaszok (szexuálisan érők) szerelme, szexualitás nem kellene, hogy tabu legyen akkor se, ha egy nemkamasz a partner.

Bellagio 2017.09.05. 09:11:26

@Lady Scarlett: Köszönjük a konstruktív hozzászólást.

H?P? 2017.09.05. 16:05:25

" de ha egy harmincas pasas elviszi vacsorázni és utána szexelnek, az rossz? Ez kettős mérce! "

Igen ezen erdemes volna elgondolkodni. Ha 12 eves szexel 12 evessel, azt nem tekintik kiheverhetetlen traumanak, meg halalalos bunnek. De ha a ferfi idosebb, akkor az mar kizarolag borzalmas szadista perverz eroszak lehet.
(persze ha a no az idosebb, akkor az csucsszuper kiralysag azonnal)

MIERT IS ?
Persze erre nincs ertelmes valasz. Ez boszorkanyuldozes, meg altalanos ferfigyulolet.
Es ha meg feher is, akkor meg holokausztot, meg a rabszolgasagot is rafogjak.

H?P? 2017.09.05. 17:19:41

"Szüzességét árulja egy fiatal ukrán lány"
www.life.hu/intim/20170905-szuzesseget-arulja-egy-ukran-lany.html

Ezeket a szegeny artatlan kislanyokat rontjak meg a szuletetten gonosz, gonoszsagra szuletett ferfiak.

Lady Scarlett 2017.09.16. 21:57:01

@karandash: A gond csak annyi, hogy a kiskamasz, pont a termeszetetol adodoan kivancsi, kiserletezget, de nem gondolja komolyan, illetve nem tudja felmerni a kovetkezmenyeket, befolyasolhato, kihasznalhato. Ezert a mar felnott partner ebben az esetben visszael a kiskamasz termeszetevel ha belemegy ilyen helyzetbe. Ami nagyon helyesen Magyarorszagon es meg sok helyen a vilagon buncselekmeny, ezenkivul etikailag, moralisan es tarsadalmilag elitelendo tett. Csak egy beteg, perverz, pedofil gondolja azt hogy fiatalkoruval, vagy gyerekkel szexelni nem bun.
süti beállítások módosítása