VW: végre van, amit könnyen meg lehet találni egy női táskában

Minden női táskától idegrohamot lehet kapni: könyékig kell turkálni bennük hosszan, mire az ember meg tud találni valamit, legyen az akár egy féltégla méretű dolog. A VW remekül rávilágított a problémára, és felhasználta azt egyik remek printsorozatában, ahol a kulcs nélküli ajtónyitás csodáját népszerűsíti. Mondjuk a fícsör nem oldja meg a női táskák rejtélyét (ezért csak remélni tudjuk, hogy nem dőltetek be a poszt címének), mert pont az a lényege, hogy a kulcsot nem kell előbányászni sehonnan, hanem elég, ha megközelítjük a kulcsot tartalmazó táskával a kocsinkat, és az ajtó máris kinyílik...

volkswagen3_aotw_0.jpg
volkswagen2_aotw.jpg
volkswagen1_aotw.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr808874698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Taknyosvarju 2016.07.08. 22:02:49

Ez mar kb minden uj autoban van evek ota, amugy meg nevetsegesen osdi es szxista, de a kepek valoban szepek

Creme Brulee 2016.07.09. 07:28:49

Tyű! A mindenit! A 2003-as évjáratú Nissan Micrám is tudta ezt. A Volkswagen ezek szerint minimum 13 évvel van lemaradva.

Creme Brulee 2016.07.09. 07:32:59

Ja,
A táskákról meg annyit, hogy ha világosszínű anyagból készült a belsejük, akkor mindent meg lehet bennük találni. Ha fekete, akkor vakon kotorászhatsz hosszú percekig...a férfitáskákban is.

Mitzi von Küche · http://lepcsankparty.blog.hu 2016.07.09. 10:41:47

A mai designer táskatrend: nagy táska, kívülről nyitott, egy nagy osztatlan belsővel, még az oldalsó cippzáros zseb is ritkaság. Esetleg egy belső zsákkal, ami nem segít semmiben. Nem is könnyű semmit megtalálni benne...
süti beállítások módosítása