OREO: karácsonyi csomagolástervező lehetsz

Egyre trendibbek a felnőtt színezők manapság, és a trendet természetesen az Oreo is követi. Mikulás és karácsony alkalmából színezhető csomagolással lepik meg a rajongókat a "Colorfilled" kampány keretében. Csak felmész az oldalukra, kiszínezed a csomagolást az online színezőkkel. Írhatsz a csomagolásra egyedi üzenetet, és dizájnolhatod is azt a beállított funkciók szerint, majd az elkészült csomagolást megoszthatod közösségi oldaladon. De ami az igazi kúlság, hogy az általad elkészített csomagolással a kekszet le is gyártják, és az USA területén belül 10 dollárért elviszik a címzettnek. Ho-ho-hOreo!

oreo-colorfilled-hed-2015.jpg
oreo-colorfilled-4_jpeg.jpg
oreo-colorfilled-5_jpeg.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr478075574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hszs 2015.11.13. 14:46:46

Édes, jellegtelen sz@r.
Mit szólnál ha adnék egy oreót?
Pofánvágnálak.

we dont want arabs here..So what 2015.11.14. 12:10:02

A nagy politikai korrektségben ezek a gecik sem tudták ráírni hogy Karácsony..
Happy Holidays?
Kiket zavar a zsidókat vagy a muszlimokat? Kinek akarnak ezek az amerikai seggfejek megfelelni? Zsidóknak vagy muszlimoknak?
süti beállítások módosítása