Uber: versenybe száll az idővel

Az Uber hódít. Világszerte már több mint 200 városban van jelen, és egyre több fronton. Profiljában eddig főként a közlekedés zökkenőmentessé tételére fókuszált, de igyekeznek más területen is versenybe szállni az értékes idővel. Barcelonában azt ígérik, 10 perc körüli rekordra redukálják az ebéd házhoz szállítás idejét. Újabb hír, hogy az elsősegély nyújtás idejét pedig 3 percre csökkentik a Uber First-Aid program keretében. Átlagosan ugyanis 7 perc kell, míg a segítség a helyszínre ér a nagyvárosokban, és az gyakran bizony túl soknak bizonyul. A First Aid viszont 3 percen belül kiküld egy Uber elsősegély autót, amely a szükséges ellátást biztosítani tudja addig, amíg a mentő megérkezik.

Az Uber a hőségriadósokra is gondol: a mai nap itthon fagyi házhoz szállítással lopja be magát a 40 fokban megpusztuló városiak szívébe. Még van pár órád 17.00-ig, hogy kérj akár a munkahelyedre, akár a játszótérre néhány gombóc frissítő fagyit sitty-sutty, bárhol is vagy. ;)

uber.jpg

4000.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr747651992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

monddazigazatmar 2015.07.24. 19:17:22

Vergődik ez a szar Uber, hogy ne essen le a tőzsdei árfolyam a reális szintre.
Ugye nem gondolja senki komolyan, hogy gyorsabban odaér mint a mentő? Vagy Barcelonában mindenki képzett orvos, és melékesen uber-sofőr, vagy egy rakat hülye fog kimenni a balesetekhez, aztán hányja el magát a vér láttán, vagy okoz nagyobb kárt a a szakszerűtlen beavatkozásával.

A kajakiszállítást is hogy gondolják? A jelenlegi pizzafutár is a legrövidebb úton megy, nem?

Próbálják ezt a szart elsütni mint valami rohadt nagy fejlesztést.

Alick 2015.07.24. 22:12:17

Nyilván reális, ha az éhbérért dolgozó Uber sofőr átmegy néhány piroson és rekoridőt fut... ha nem üres a város, az araszolás határozza meg a célbeérést.
Persze a buszsáv használata már hivatásos taxizáshoz kötött...
süti beállítások módosítása