Arnold 66 évesen személyi edzőként?
Arnold Schwarzenegger a testépítők mindenkori példaképe. A 66 éves színész-exkormányzót az egészséges életmód népszerűsítésére kérték fel. A kampány keretében Arnold a Gold's Gym edzőterem személyi edzői közé épült be álruhában, Kaliforniában. Az áledzősködés különben egy nagy Omaze kampány része. Az Omaze különböző, általában hírességekkel kapcsolatos élményajándékokat sorsol ki az adományozók között. Minél több pénzt ajánl fel valaki jótékony célra, annál valószínűbb, hogy nyer. Arnold esetében a nyertes másodmagával tölthet el egy napot a Terminátorral, közös szivarozással, tank-lovaglással...
Arnold_Product_2.0.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr85774963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2014.01.22. 22:18:27

Juj de megoregedett.
Mi is.
Neztuk a VHS-en a Conan a barbart es almodoztunk, hogy mi is ilyen izmosak leszunk.

stim 2014.01.22. 23:31:40

riszpekt:). Tud bánni az emberekkel is:)

DS90 2014.01.23. 13:49:15

Hatalmas arc, rendszeresen postol redditen, rak fel videókat. Kár hogy nem mehetett az elnöki posztért, megnéztem volna :)
süti beállítások módosítása