Social 'sztriptíz'. Na, ez mi?

A 2005-ben alakult Vicomte A. elegáns ruhákat kínál nőknek és férfiaknak. Mivel egy viszonylag friss cég a kereskedelmi piacon elég nehezen rúg labdába, okos megoldásokra van szüksége, hogy feltűnést keltsen: social sztriptíz kampányuk az egyik legalapvetőbb emberi ösztönnel operált: a kíváncsisággal. Kisfilmjükben egy alaposan felöltözött csinos modell vetkőzik... az interaktív erotikus mozit bármelyik pillanatban pikánsabbá tehetjük, ha egy levetni kívánt ruhadarabra kattintunk. A nőci azonnal reagál, és ledobja a textilt. Miközben a néző nyála csorog, és már klikkel is a melltartó vagy a bugyi levételéért, Facebook oldalán automatikusan posztolásra kerül, hogy kattintott. Úgy tűnik, rengeteg júzert hidegen hagyott, hogy minden egyes klikkelésénél, akár 3 percen belül 10x is kiposztolja az FB oldala, hogy csajt vetkőztet, mert a számok igen beszédesek: hihetetlen statisztikákat eredményezett a kampány ugyanis.

actu_17784_vignette_bandeaufiche.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr885696519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tavolirokon 2013.12.18. 14:31:14

Van, aki nem kulon bongeszobol, "incognito mode"-bol nez pornot? Windowsosoknak egy kulon virtualis gep lenne az ajanlott.

Nekem egyreszt linuxom van, masreszt pont, hogy a jelszavas-belepos oldalak vannak elkulonitve, egymastol is (multifox)

Az az alapveto emberi oszton pedig a fajfenntartas amugy.
süti beállítások módosítása