Ki evett a Milkácskámból???

Képzeld el, hogy kibontasz egy csomag Milka csokit, és mit látsz: hogy egy kockányi hiányzik belőle. Mit teszel? A./ Felháborodva kidobod a tábla maradék részét, mondván biztos felnyitotta, torkoskodott belőle, majd visszazárta valaki. B./ Gyorsan bezabálod a többit, amíg nem késő. C./ Részt veszel a Milka kampányában a neten, és elküldeted valakinek a hiányzó kocka Milkát postán, jelezve, hogy gondolsz rá... :) <3

3-640x385.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr895660701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Consti 2013.11.27. 19:03:37

Gondolom azért a csomagon fel van tüntetve, hogy mi a helyzet, mert ha már a pici kezem érzi, hogy hiányos és nem tudom az okát, nem is veszem meg.

2013.11.27. 22:56:04

Csak egy kockát? Smucig banda! :D

halaloszto 2013.11.27. 23:22:44

Vajon kinek tunik fel, hogy ez egy olyan akcio, ahol ravesznek hogy elaruld a szeretteid szemelyes adatait harmadik felnek?

Ha csak spontan szeretnenek egymillio reklamlevelet kuldeni egy kocka csokival, akkor kellene vasaroljanak cimlistat, ugyanis telefonkonyv meg hasonlok alapjan ilyen kikuldeni torvenyserto. Igy viszont lesz egy jo kis elo spamlistajuk. Vajon mennyire legalis azt mondani hogy azert kerultel fel, mert egy 'Julien' felirt?

Vajk

tisztapista 2013.11.28. 01:28:07

D./ Megeszem az egészet, a hiányzó kockát pedig elküldetem... MAGAMNAK.

Ne szórakozzon velem a Milka, én komoly erőfeszítéseket teszek, hogy megfelelő mennyiségű cukrot vigyek be a szervezetembe naponta!
:)

halaloszto 2013.11.28. 09:26:46

@tomraider: arra azert kivancsi lennek hogy megcsinaltak-e. Es hogyan szurik ki a trollokat, akik ingyenes nevtelenlevel kuldesre hasznaljak a szolgaltatast. Mondjuk gyerekek kuldenek az iskolaigazgatonak "Remelem megdoglesz" felirattal, vagy mas utalassal arra hogy a csoki vagy mergezett vagy nem.

Vajk

2013.11.28. 12:32:11

Na, a Milka egy jó, és finom csoki. Nekem tetszik ez a kampányuk is.
Azt ugye tudtátok, hogy mikor bevizsgálták a hazánkban kapható világmárkák árucikkeit (öblítők, mosóporok, joghurtok, jégkrémek, mi-egyebek), csak a Milka csoki minősége egyezett meg a Nyugat-Európában, akarom mondani az Ős-EU országokban kapható márkák minőségével. Minden más márka csak silány utánzata volt a nyugati önmagának. Még bírságoltak is.
No, így fogyasszátok a Milkát :)
süti beállítások módosítása