Okosóra és Metro

A múlt hét eseményeiből szemelgetve nem hagyhatjuk ki az új Office 2013 Consumer Preview (értsd: beta verzió) megjelenését. Emlékszem a sokkra, amit a 2007-es megjelenés okozott, a szinte teljesen használhatatlan kezelőfelülettel, elrejtett funkciókkal, kiiktatott billentyűkombinációkkal. Most nem kell tartanunk effélétől, viszont pötyöghetünk (ha tudunk) tableten is vele. A Technokrati mégis az új Windows 8 kezelőfelületet veszi górcső alá, a következtetésre, miszerint evolúcióra és nem forradalomra van szükség, csak sűrűn bólogatok.

ufp-emblem.jpg

A közelmúltban a Facebook felvásárolta az Instagramot, Az Autodesk a Socialcamot és Digget a Betaworks. A Readwriteweb ez utóbbi kapcsán elmélkedik az elmúlásról, főként ami a web1-et és web2-t illeti. Szerintük a web3 a mobil korszak, ezzel kapcsolatban azért vannak fenntartásaink. Végezetül a trendi, ám használhatatlan kütyü rovatunk legújabb tagja, a Sony okosórája, ami nem is annyira okos még telefon nélkül, ahogy a Gizmodo cikkéből ez kiderül. Ezen még dolgozniuk kell egy picit a mérnököknek. Mikor fejlesztik ki már végre a kommunikátort, amellyel hangfelismeréssel, külön készülék nélkül telefonálhatunk, elérhetjük távoli számítógépünket, vagy akár naplót is írhatunk?

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr144673276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása