Itt az ideje ARCoskodni!

Az ARC plakátpályázat 2000 óta ad teret a fiatal (vagy nem fiatal), magukban tehetséget érző művész lelkeknek, hogy óriásplakátra vessék verbálisan vagy vizuálisan megfogalmazott gondolataikat, leggyakrabban valamely társadalmi kérdést illetően.
A lenti "dugi" pályázat készültekor például "Hol van ma a boldogság?" volt a téma. :)


 

(2011-et kivéve) a Felvonulási tér eddig mindben évben e plakátok otthona volt néhány hétig. Szabad gondolkodás, humor és kritikai hang. Ezek a kulcsszavak jellemzik a beadott pályaműveket. Lehet önmegvalósítani az ARC videópályázatán is, sőt gyerekek ARCoskodását is várják...
 

 

Tavaly a gazdasági válság okán sajnos elmaradt az ARC, de idén megújulva, üdén, frissen ismét megrendezésre kerül. A 2012-es téma: „...Jó kedvvel, bőséggel...”. Szóba jöhet bármi, mint egy szabad brainstormingon. Mindent lehet, csak egyet kell szem előtt tartani: hogy mit jelent a pályázónak a fenti üzenet. Lehet, sőt érdemes bárotnak lenni, akár beszólni, ha úgy érezzük, káromkodni, ríkatni, nevettetni, vagyis nagy hatást kelteni.



 

Rajta hát, tessék gondolkodni és pályázni, a beadási határidő 2012. július 3.
Addig is beszúrtunk néhány kiállított kedvencet az előző évek felhozatalából, a teljesség igénye nélkül. Jók mind.

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr444559345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niga u mad 2012.06.01. 21:59:12

jamá továbbolvastam

A bóvli kormány most már a lottóval is csal!! 2012.06.01. 23:48:28

Bányatűz” van, össze kell fogni! – fogalmazott Gaál Gábor, a Bánya-, Energia- és Ipari Dolgozók Szakszervezetének (BDSZ) tanácsosa. A résztvevők helyeslően morogtak, akárcsak akkor, amikor Rabi Ferenc, a BDSZ elnöke közölte, felkeresték az illetékes hivatalokat javaslataikkal, és amennyiben június 30-ig nem rendezik megnyugtatóan a bányászok rokkantsági nyugdíjának kérdését, a tárgyalásokon túl egyéb eszközökhöz is folyamodnak majd. Az idő ugyanis sürgeti őket, hiszen egyre több volt bányászt minősítenek rehabilitálhatóvá, vagyis veszik el tőlük egyik napról a másikra a nyugdíjukat. Ez a számok tükrében 120 ezer forint helyett 28 ezer forintot jelent.

– Az egész felülvizsgálat egy vicc! – fakadt ki egy érintett pécsi bányász, aki nemrég esett át a procedúrán. – Az orvosi véleményt egyszerűen semmibe vették, a szociális és rehabilitációs bizottság egyetlen tollvonással felülbírálta a döntést, és közölték velem, hogy mehetek vissza dolgozni. Mégis hova?

És hova menjen az a diplomás 55 éves 10 éve rokkantnyugdíjas, aki kiesett a szakmájából, megszakadtak a kapcsolatai, hitelt vett fel a nyugdíjára, ebből élt a családja és 70 ezer a pályakezdő munkanélküli?

Orbán szégyeld magad, jellemtelen, sunyi, szarházi vagy!

Verjen meg az Isten!

Vincenzo90 2012.06.02. 00:46:08

@Verjen meg az Isten Orbán Viktor!: Köszönjük szépen! Óriásplakát is készül a történetből az ARC-ra?

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2012.06.02. 10:47:30

csak le ne fossa a valagával a pofáját egy viziló
süti beállítások módosítása