Fiatalon nyelik, öregen nyalják

Emitt egy 'akkor és most' gyöngyszem: a 70-es években készült R. White limonádé hirdetése a felső kisfilm, amelyben az éjszaka közepén a konyhába lopódzó férjet a felesége buktatja le, amint titokban üdítőt szürcsöl… tipikus „végkifejlet”, tipikus nézéssel. Na ettől nem sokban tértek el így pár évtizeddel később sem a spot remake-jében, amelynek főszerepére megkeresték és felkérték ugyanazt a színészpárost. A férjet játszó Julian Chagrin külsőleg kicsit megrogyva bár, de belül a régihez hasonló fiatalos lendülettel oson le éjszakai nassolni a konyhába, ezúttal egy R. White pálcikás jégkrémet. A feleség (Harriet Philpin) ismét rajtakapja az urát, de most ő is csatlakozik és nyal egyet. Ha a sztori hátterét próbálnám megérteni, azt nem tudom, hogy a férj miért váltott üdítőről jégkrémre az évek során, de valószínűleg azért, mert az ügyfél most jégkrémet akart reklámozni és nem üdítőt.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr324556901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_UnderCover_ 2012.06.01. 10:13:30

@EU: ini.hu-s domain név 2012-ben? Komoly boltot sejtet :-D

finalNmbr 2012.06.01. 10:50:56

Kicsit off, de valamennyire hasonlít erre a megoldásra. Ugyanígy reklám, bár nem a legrisebb ez sem, csak hoszabb és nagyobb sztárokkal (: Chevy Chase és Beverly D'angelo Karácsonyi/Európai..stb Vakáció filmjeinek 'mintájára' készült de ezekkel a szereplőkkel. Sztem hatalmas (és aranyos)

www.youtube.com/watch?v=nm9JB7WdbhM
süti beállítások módosítása