Mit tennél az adott helyzetben?

Megy haza az ember a munkából, és látja, hogy elrepül felette egy ember. Aztán mégegy. Megijedni jobb ilyenkor, vagy előkapni a mobiltelefont és felrakni az egészet YouTube-ra? Akárhogy is van, a Chronicle című film víruspromóciója New Yorkban telitalálat és csillagos ötösre sikerült.

A film azt a témát dolgozza fel, hogy mi történik, ha pár átlagos fiatal - láss csodát - szuperképességekre tesz szert. Visszaélés, dráma, valaki meghal, satöbbi satöbbi, igazából nem is izgalmasabb, mint az, hogy a thinkmodo emberei ember formájú távirányításos repülőket reptettek az égen.

 

A tényleges körözésre hatszor került sor, egy menet pedig négy-öt percig tartott, mert eddig bírták az akkumulátorok - de azalatt a pár perc alatt az irányítók mindent megtettek, hogy emlékezetes maradjon a szemtanúknak a dolog. A videó az egészről itt megtekinthető, de állítólag lesznek még berepülések "szigorúan titkos" időpontban és helyszínen. Szupermenezés!

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr344038021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása