Kólával a Föld körül

Duane 29 évesen megelégelte, hogy az élete nem vezet sehová, ezért fogta az összes megtakarított pénzét, kölcsönt is és elindult világgá, mielőtt 30 évesen végleg megöregedne. Az eseményről Facebook-oldalon tudósított, majd elkészített egy videót is, amelyen ő látható az állomásokon, amint... Coca Colát iszik!

 

Az indoklás szerint azért, mert ez a termék világszerte ismert, és még a legeldugottabb állomásokon is talált belőle. A kóla mellett Duane Perera a zenét nevezi meg univerzálisként, de - mivel eléggé kétséges, hogy a zenecégek felkarolnák - a kölcsönt valószínűleg az üdítőcég pénzéből fogja kifizetni.

 

Duane maga is reméli, hogy a 27 ezer dollárból, amit az útra költött, legalább egy részt megtámogat majd a Coca Cola, állítólag a tárgyalások már meg is kezdődtek, hogy a srác videóit reklámnak használják fel.

 

Vajon kap majd visszamenőleg is pénzt a már elkészített ivós videóért? A következő barátnője mindenesetre komolyan veszi majd, ha a szakítás után Duane világgá akar menni..

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr143117593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása