Riariázás a Twitteren is

Egy év múlva kezdődik a londoni nyári olimpia, az esemény honlapján e jeles nap alkalmából visszaszámlálós-szurkolós aloldalt indítottak a szervezők. Bárki csatlakozhat, a YouTube, a Flickr és a Twitter segítségével videóban, képben és szövegben elmondva, mennyire szurkol saját országának.

A jelenlegi állás szerint (itt) Brazília magasan vezet, míg országunk a 45. helyen tanyázik a tweetek számát tekintve. Nem is csoda, a brazilok egyrészt a második legnépesebb ország a Twitter-felhasználók számát tekintve, másrészt pedig náluk az internetezők több mint 20 százaléka twitterezik is (nálunk ez az kb. 0,5%).

 

Az olimpián mindenesetre nagyobb arányú magyar csapat képviselteti magát (szerencsére), úgyhogy megéri majd nekik szurkolni: akár az esemény honlapján is. Vanuatut és Samoát meg így is belenyomjuk a földbe a Twitteren. :)

 

 

 

 

És egy gyors bónusz: szivárványos-kabalás videó. Lelkük rajta.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr803104207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása