Busz 66%-on

Egyre népszerűbbek lehetnek a buszmegállók, mert míg Budapesten csak a dohányzást tiltották meg, máshol hangulatos ambientek és interaktív játékok könnyítik meg a tömegközlekedésre várók dolgát.

Mai adagunk a Vitaminwater jóvoltálból jött létre, amely feltöltő tulajdonságait szó szerint kommunikálva USB-s töltőkkel ellátott plakátokat helyezett ki New York, Los Angeles, Chicago és Boston utcáira. A kampány az ügyfelet frissen meghódított Crispin Porter + Bogusky ötletéből született, és nem ez az első: a Samsung már évek óta üzemeltet töltőállomásokat a reptereken, buszmegállóban is láttunk már sok ügyes ambientet.

De az ötlet jó, szeretjük, csak itthon biztosan sorbanállás lenne érte. Meg ugye itt annyi busz van, hogy fel se töltődne rendesen a cucc, máris utazhatnánk.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr643077387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csavarhuzo77 · http://csavarhuzo.blog.hu 2011.07.19. 06:23:24

na ez az, ami nálunk nem lesz. egyrészt, mert a dohányzásellenes intézkedések is annyira voltak hatékonyak, hogy hallottuk a nagy mellkasdöngölést és naponta látok csikkeket és dohányzó embereket. (persze lehet, hogy a frekventált belvárosi részen nem így van, de a külső kerületekben semmi nem változott.) másrészt 5 percig nem lennének meg a kábelek.
süti beállítások módosítása