AR-app a BrandFestival alatt

A pár napon belül kezdődő BrandFestival számos, prominens külföldi előadóval is büszkélkedhet az idén. A csütörtök-pénteki szakmai találkozó azon ritka alkalmak egyike lesz, ahol akár Nobel-díjas professzorral vagy például a Virgin Marketing VP-jével is lehet találkozni. A világ számos pontjáról jönnek előadók - jól látható ez abban az Augmented Reality alkalmazásban, amelyet az ARworks készített a fesztiválra.

Aki saját iPhone 3GS/4/4S vagy Androidos telefonján is szeretné látni, honnan jöttek az előadók a következőket kell tennie:
- Töltse le az ingyenes Junaio alkalmazást App Store-ból vagy az Android Marketből, majd indítsa el. (De akár rá is kereshet a "Brandfestival's World of Speakers" tartalomra.)
- Kattintson a kék Open gombra
- Emelje fel a telefonját és nézzen körbe

Az alsó ZOOM és a MAP gombokkal választhatunk a nézetek között - a jobb felső View gombra kattintva pedig kilistázhatjuk, vagy éppen a világtérképen nézhetjük meg az előadókat. Ha pedig rájuk kattintunk, további részleteket tudhatunk meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr553309638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása