Kiszivárogtatni mindent: megfizethetetlen

Saját magát alakítja Julian Assange, a WikiLeaks híres-hírhedt alapítója a honlap pénzgyűjtő kampányvideójában. Az ironikus módon egyik ellenségük, a MasterCard szpotjai alapján készült videóban a világ megváltoztatásához kérnek pénzt - na és persze az ellenük indított perek finanszírozásához. 

„Vannak, akik nem szeretik a változásokat. Mindenki másnak ott a WikiLeaks.” - végződik a videó, amely szerint a MasterCard és a hozzá hasonló társaságok pénzügyi blokádja miatt mintegy 15 millió dollárnyi adománytól esett el Assange és csapata.

 

A december óta háziőrizetben lévő Assange, akit nemrég kiadtak Svédországnak (és akinek perverz mosolyától nem tudunk elvonatkoztatni még akkor sem, ha a szexuális zaklatásos vádakat még nem bizonyították rá) által elindított oldal miatti perek sok pénzt emésztenek fel, de - és ezt ígéri a videó - aki ezeket támogatja, voltaképpen a világot is megváltoztatja kicsit.

 

A kampányvideó mindenesetre puhább kesztyű, mint amit az Anonymous hackerei vettek fel a MasterCard ellen, meglátjuk, mire mennek vele a szivárogtatók.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr353030712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

flamer 2011.07.02. 11:39:06

@post: "a szexuális zaklatásos vádakat még nem bizonyították rá"

Sőt, olyannyira nem bizonyították rá, hogy még meg se vádolták velük: egyrészt a svédek hivatalosan tanúként keresik (aminek az interpolos elfogatóparancs kétségtelenül szokatlan módja) másrészt meg amit a két csaj előadott, az sokmindennek tűnik, csak nem szexuális zaklatásnak.

Lángharcos 2011.07.02. 11:42:36

Csak nekem nem játssza le a videót?

Köves D. Gábor 2011.07.02. 11:44:32

Éljen a Kormány, éljen a Párt!

josef_k 2011.07.02. 14:11:42

@Köves D. Gábor: A számból vetted ki a szót... ;-)

Cobs 2011.07.02. 15:26:58

hát szerintem meg a wiki leaksnek biztosan van vmi mögöttes célja ugyanis ha ezt az embert vagy oldalt félre akarnák VALÓBAN állítani már rég megtették volna...nehogymár elnökökket lelőnek, üzletembereket lelőnek, országokat támadnak meg és egy szutyok kis noname senkit ne birjanak elkapni? ez kizárt...itt vmi más lesz a háttérbe...

Cr 2011.07.02. 17:13:53

@Cobs: Érdekes Medvegyevék hozzáállása a vikilíkszhez, amúgy :)
süti beállítások módosítása