Unalmas munkanapokra

A hülyeség, arra bezzeg van idő! - szokták kiabálni az idősebbek, most viszont kortól függetlenül bárki szakíthat időt arra, hogy totálisan felesleges dolgokat csináljon. A JWT és a Stride rágó csapata ugyanis (állítólag) felállított 100 teljesen hülye rekordot, amit jól meg lehet dönteni.

A kampány stílusosan az év leghosszabb napján, június 21-én indult, a lényege pedig az, hogy a felhasználók a Facebookon keresztül naponta olyan rekordokat dönthetnek meg, mint a fejjel egymásnak léggömb-adogatás, saját magunk seggbe rugdosása. De megnézhetünk már létező videókat őrült rekordokról, kihívhatunk másokat, szóval az időpocsékolás garantált.

A kampány fontos eleme, hogy a hülyerekordok már eleve léteztek: a nemrég átnevezett recordsetter.com-on például (a Stride kampányától függetlenül) olyan hőstetteket vihetünk végbe, mint a legtöbb kártyalap eltépése puszta kézzel, vagy a legmagasabb sztepptánc. Ha viszont valaki olyan Stride-rekordot állít fel, ami 100 nap után is kitart, akkor nyer 500 dollárt - ha valami, akkor az azért annyira nem fog sokáig tartani.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr33006417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása