Újraélesztés a buszmegállóban

Te mivel szoktad elütni az időt, amikor a buszra vársz? Olvasol? Menetrendet nézegetsz? Esetleg újraélesztesz valakit? Kanadában igen ötletesen kampányol a québeci helyi egészségügyi szervezet azért, hogy a diákok az egészségügyi pályát válasszák.

 

Hogy több orvos legyen, az lg2 ügynökség ötlete alapján érintőképernyőket helyeztek az iskolákhoz közeli buszmegállókba, interakciós lehetőséget nyújtva ezzel a buszra váróknak. Hogy ez az interakció kellemes-e, vagy csak egyszerűen nem bírták tovább az idegesítő sípolást az utasok, nem tudni - a videót mindenesetre érdemes megnézni a dologról.  

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr282825679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2011.04.14. 15:53:13

nálunk a felszerelés utáni első órában betörne az üveg valami önjelölt erőművésznek hála... :(

szmoker (Homo Trollicus) 2011.04.14. 17:13:06

Dehogy törne.
Lopnák megállóval együtt.

Ha van kamera, azt is :)

É2I 2011.04.14. 17:51:47

Gyökerek, ettől nem tanul meg senki újra éleszteni, max majd csak azt képzeli.
Ezt megint valami beszívott hülyebalfasz találta ki és nem kisebb köcsögparaszt engedélyezte. :S
Ettől lenne több orvos? Inkább több kézrátéttel gyógyító. Idióták.

Mikrobi 2011.04.14. 22:26:08

@É2I: Ez nem újraélesztés-gyakorlás, hanem figyelemfelkeltés. Ha megnyomod a pasi mellét, abbamarad az idegesítő sípolás, te meg elolvasod a reklámot.

TubeJunkie · http://eztnezd.blog.hu 2011.04.14. 23:47:11

Szerintem korrekt az ötlet, és jó a megvalósítás is! Az pedig vicces, hogy minden reklámra ilyenek az első reakciók... (király, de nálunk ellopnák; mekkora baromság az egész, stb.)

Egy kicsit nagyon más, de ajánlom figyelmetekbe a funny or die videóját, amiben jól megmutatják, hogy is kell lekommunikálni a fanok felé, hogy elérték a kétmillió követőt tiwtteren:

eztnezd.blog.hu/2011/04/14/napi_betevo_ketmillio_twitter_kovetoje_van_a_fod_nak
süti beállítások módosítása