Szex a Noé bárban

Argentína fura hely. Van ott jó foci, csodaszép nők, sör... ja, meg állatos reklámok. Mondanánk, hogy a most bemutatott videó NSFW, senki ne nézze meg, mert állatok szexelnek benne, de úgyse látszik annyira.

Az ötlet, hogy szerelmeskedő elefántokkal, hörcsögökkel és majmokkal kell eladni valamit, a Santo ügynökségtől származik, az eladni kívánt termék pedig a Sprite. Hoppá. Mint azt az egyik kommentben megjegyzi egy argentin szövegíró, a Noé bárra keresztelt szpot egy állomása az argentin tinédzsereket kifigurázó kisfilm-sorozatnak. „Lassan haladunk” - körülbelül ennyi a tanulság, amivel nyilván arra utalnak, hogy a kedves párocska nem enged állati ösztöneinek. Ami nyilván, ha a világot és a realitást nézzük, nem igaz.

Most akkor mi van?

 

 

Bónuszként itt egy másik Sprite-reklám is, ez a "barátok vagy dekoltázs" problémára világít rá. Mellek, hiába, ez adja el manapság a szénsavas limonádékat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr1002730374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása