Hajsza árkon-programon át
Utánanéztünk, és az ADrenalin fennállása óta még sosem írtunk jó Intel reklámról – pedig az utóbbi időben tényleg próbálkoznak a srácok. Az elmúlt évben voltak egészen jó reklámfilmjeik és egyéb megjelenéseik, de valahogy sosem sikerült átlépniük nálunk az ingerküszöböt, egészen mostanáig...
 
Az új, második generációs Intel® Core™ i5 processzorukhoz készült vírusfilm ugyanis annyira ötletes és látványos, hogy méltán került ide és a Viral Video Chart második helyére mindössze 2 nap leforgása alatt. Az izgalmas videóban egy őrületes hajszának lehetünk szemtanúi, amely különböző – a proci által futtatott – programokon folyik. Így eshet meg, hogy a főhősnő és üldözői az Excelben, Facebook-on, iTunes-ban, Google Maps-en és még sok-sok más platformon keresztül rohangálnak a kétperces filmben.
 
Minden elismerésünk az amerikai Venables Bell & Partners ügynökségnek. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr842685379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása