1500 Adidas-fan egy reklámban

Közösség, közösség, közösség. Ez napjaink legnagyobb buzzword-je, amely mostanában minden kampányt áthat. Hála ennek az újfajta megközelítésnek, szinte nincs olyan nagyobb márka, amely ne próbálná meg bevonni a fogyasztókat valamilyen „mókába”. Ez lehet egy nagy szavazás, saját anyagok (kép, film, szöveg) feltöltése vagy csak egy jó beszélgetés az adminnal. A lényeg, hogy az emberek úgy érezzék, kötődnek a márkához.
 
Az Adidas Originals legutóbbi reklámkampányában is mindent megtettek azért, hogy a franciák magukénak érezhessék a végeredményt. Egy különleges stúdióban 1500 embert fotóztak le egy-egy pozícióban, hogy végül egy táncos koreográfia szülessen. A stop-motion technikával készült videóban minden szereplő egy frissen vásárolt Adidas cipőben ropja. Az akcióhoz természetesen készült egy microsite is, ami talán még jobb is, mint maga a film. Érdemes megnézni! 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr32685356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása