Luxus-reklám Bahrein-ből

„Mire gondolsz most?” – teszik fel a kérdést a készítők az alant lévő reklámfilm utolsó jelenetében. Az biztos, hogy mi rengeteg pénzre, hiszen többet költhettek erre a produkcióra, mint amennyit Afrika egy egész évben megkeres. A lélegzetelállító, animációkkal teli spot egy bahreini telekommunikációs cégnek, a Batelconak készült, és méltán nevezhető napjaink egyik leglátványosabb alkotásának.
 
Az FP7 Bahrain reklámügynökség által forgatott anyagot először a cég hivatalos Facebook oldalán tették közzé, ahol arra kérték a felhasználókat, hogy a webkamerájukat bekapcsolva nézzék végig a filmet – ezzel is erősítve a „Mire gondolsz most?” koncepciót. És az emberek így is tettek. Csak ámuldoztak az országimázs jellegű képsorokon, ahol néha F1-es autók, néha vadászrepülők, máskor pedig metrókocsik száguldanak végig a fővároson.
 
Miután megnéztétek a filmet, áruljátok el ti is, hogy mire gondoltok! 

Itt van a forgatásról készült werkfilm:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr442685355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása