A Google leghülyébb reklámja

Ma van a Google 12. születésnapja, így aki kereső oldalára téved egy híres festő, Wayne Thiebaud által megalkotott tortát talál a színes logó helyén. Bár a vállalat egy ideig szeptember 7-én ünnepelte születésnapjait, a domain regisztrációja pedig 1997. szeptember 15-én volt, mostantól úgy tűnik, hogy 27-e lesz a hivatalos dátum.
 
De nem csak emiatt írunk a keresőóriásról, hanem az alant látható reklámfilmjük miatt is, amiben a Google Mobile szolgáltatásukat népszerűsítik. A mobiltelefonokra optimalizált keresővel nem kell megmondanunk, hogy merre járunk, az alkalmazás meghatározza a helyzetünket és a közelünkben lévő találatokat adja ki. Hogy bemutassák a programot, egy furcsa demó filmet készítettek, amiből kiderül, hogy tényleg bárhol hasznos infókhoz juthatunk. Bárhol… :)

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr102685309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása