Egy csodálatos bringa kalandja

Figyelmetekbe ajánlanánk egy érdekes honlapot, amelyen végigkövethetitek Precious, a csodabringa fantasztikus utazását, keresztül-kasul az Egyesült Államokon. A kétkerekű gazdája egy New York-i szövegíró, Janeen McCrae, aki korábban már megpróbált végigtekerni az országon, de egy sajnálatos baleset miatt kénytelen volt feladni. Hogy mégis miért próbálkozott megint?
 
Mert így akar adományokat gyűjteni a hétszeres Tour de France-győztes Lance Amstrong nevével fémjelzett Livestrong szervezetnek, amely a rákban szenvedőknek segít harcolni a kór ellen. Az utazást – a már említett – oldalon követhetjük figyelemmel, de nem akárhogyan. Precious ugyanis fel lett szerelve egy rakás érzékelővel, melyek folyamatos, realtime adatokkal szolgálnak az oldal látogatóinak. A kütyük mutatják az aktuális hőmérsékletet, a sebességet, az irányt, az út meredekségét, a defektek és agresszív kutyák számát, és azt is, hogy hányszor találkoztak döglött állattal az úton.
 
Az oldalon természetesen adományokat is fel lehet ajánlani, illetve feliratkozni a Twitter csatornára, ahol még részletesebb adatokat és élménybeszámolókat olvashatunk. A kitűzött 4000 dollárból máris összegyűlt 1800, pedig még csak 12 napja indult a kampány. Reméljük jóval több felajánlás érkezik majd az út végére!
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr752685276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása