Élményhajsza − Légy gyönyörű az igazolványképeden

A világ egyik legnagyobb kihívása: szépnek lenni az igazolványképünkön. Különösen igaz ez a nőkre, akiknek 99 százaléka elégedetlen az elkészült képpel, s ezért nem is szereti azt megmutatni másoknak. 
 
Tudta ezt a haj- és szépségápolás nagymestere, a Wella is, amely egy rendkívül egyszerű, de módfelett hasznos ambient akcióval örvendeztette meg a brazil csajokat Sao Pauloban. Az ötlet lényege: egy szépségszalon és profi fotóstúdió a helyi okmányirodával szemben, ahol még a lepukkant hölgyekből is csodaszép modellt varázsolnak. A lányokat profi sminkesek és fodrászok, valamint egy jónevű fotóművész vette kezelésbe, így senki sem távozott elégedetlenül. Az fotókat megkapták igazolványképként, sőt elektronikusan is, hogy megoszthassák ismerőseikkel a Facebook-on, Twitteren és egyéb közösségi oldalakon.
 
Mi lett az eredménye akciónak? Az igazolványképek, melyek eddig a szégyen és utálat forrásai voltak, egy csapásra a büszkeség szimbólumává váltak. A nagy átalakításban több mint 2000 hölgy vett részt, mely elég volt ahhoz, hogy a főbb offline médiumok is beszámoljanak a dologról − nem is beszélve a nagyobb hírportálokról, blogokról és közösségi oldalakról.
 
De ami ennél is fontosabb, sikerült kétezer nőnek bebizonyítani, hogy a Wella termékekkel valóban szebbek és vonzóbbak lehetnek − ellentétben egy tévéreklámmal, ahol maximum Claudia Schiffer felturbózott fejét láthatják. Itt tényleg velük történt a csoda, melyről ráadásul kézzel fogható bizonyítékuk is marad a pénztárcájukban, sok-sok évre. 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr222685261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása