Ne packázz a pandával!

Itt van egy tipikusan olyan reklámkampány, ami biztosan meg fogja osztani a nézőközönséget. Az egyiptomi Panda Sajt tévéfilmjeiről van szó, amelyek egyszerre humorosak és komolyak, könnyedek és mégis nehezen emészthetők – akárcsak egy hosszan érlelt feta sajt.
 
A három filmben olyan embereket láthatunk, akik valamilyen oknál fogva nem kérnek a sajtból az adott szituációban. Ez már egy furcsa indítás, főleg egy FMCG terméknél, amit rendszerint két pofára szoktak habzsolni a reklámokban. Gondoljunk csak bele, milyen sértő lehet ez a márkára, de főleg az emblematikus figurára nézve? Nem is tűri szótlanul a panda az arcátlanságot, pár szempillantás alatt rendet tesz.
 
Kicsit fura, kicsit őrült, de nekünk akkor is nagyon tetszik az egész. Jók a karakterek, imádnivaló/félelmetes a panda, a szituációk is életszerűek és a zene is abszolút telitalálat. Ja, és Ezüst Oroszlánt nyert a kampány a Cannes-i Reklámfesztiválon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr322685249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása