iPhone4 vs HTC Evo mesefigurákkal

Az iPhone 4-re manapság nagyon rájár a rúd. Nem elég, hogy kiderült, a mobil eldobja a jelet, ha két ponton is megérintjük, a vetélytársak – hol nevüket felvállalva, hol névtelenül – is földig alázzák az új készüléket.
 
A múltkori ál-bennfentes videó után most egy másik film is napvilágot látott, amely a megjelenése óta (6 nap) már több mint félmilliós nézettséget produkált és a második helyen szerepel a Viral Video Charton. Az amatőr videó, amely egyébként egy animációs filmkészítő site-ot népszerűsít, keményen lefikázza az okostelefont és az azt használó usereket, akiknek nem számít, hogy vannak sokkal jobb készülékek a piacon (pl. HTC Evo), akkor is iPhone-t akarnak.
 
Az aranyos karakterek, az elképzelhető szituáció és a furcsa humor abszolút telitalálat, mi nagyon nevettünk rajta. A "pártatlanság" érdekében készült egy fordított videó is, amiben a HTC problémáira is fény derül. A videók megtekintéséhez nem árt némi angoltudás. Jó szórakozást! 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr132685246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása