Fergeteges iPhone 4 paródia

Megváltoztatja mindazt, amit a telefonszexről eddig gondoltunk– ilyen és ehhez hasonló kijelentésekkel operál az a videó, amely fantasztikus cinizmussal és szofisztikált humorral fikázza az új iPhone 4-et. A már korábban közzétett, hivatalos reklám alapján készült paródiában ál-bennfentesek mesélnek az új termék "lélegzetelállító" tulajdonságairól. Nem akarom lelőni a poént, mert tényleg nagyon ütős érvek vannak benne – meg egy olyan rejtett poén (0:47-nél), amin csak azok fognak igazán röhögni, akik látták a hivatalos reklámfilmet.
 
Hogy ki áll a paródia mögött, az egyelőre rejtély. Pár nappal ezelőtt már napvilágot látott egy másik paródia is, ami mögött egy népszerű tévésműsor állt. A mostani mögött lehet, hogy egy sokkal ravaszabb szervezet, netán a konkurencia áll. Akinek van valami infója, az írja meg kommentben!
 
Itt van tehát a paródia:

 
És itt van a hivatalos reklámfilm:

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr332685235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása