Óriásmajom lábnyomaira bukkantak

Megdöbbentő felvételek láttak napvilágot az interneten, amelyek egy óriási lény lábnyomait örökítették meg. A nyomok – melyekre egy Los Angeles-i baseball stadionban és egy malibui strandon bukkantak rá – feltehetően egy gigantikus majomembertől származnak. A feltételezések szerint ez a majomember pedig nem más, mint King Kong...

 

Várjunk csak, valami nem stimmel – reklámszagot érzünk. Na persze, hiszen az egész felhajtás csak egy gerillaakció, amit a Universal Studios Hollywood King Kong 360 3D show beharangozására készítettek. Állítólag ez lesz minden idők legjobb vidámparki mulatsága, ami olyan élethűen fogja ábrázolni a majom-celebet, ahogy korábban még nem láthattuk. „Ver a szíved. Pumpál az adrenalin. A túlélő ösztönöd robbanásig feszül.” – áll a show honlapján a teaser szöveg, amely szerint már idén nyáron élvezhetik a kaliforniaiak az óriási különlegességet, amit maga Peter Jackson készített.  
 
A promóhoz tartozik egy teaser film is, amiben a vidámpark bejáratánál láthatjuk a szörny okozta pusztítást és károkat.

 

Összességében remek kis kampányról van szó, amely épp elég publicitást szerzett a shownak és biztosan felcsigázta a célcsoportot. Bevalljuk, mi is szívesen megnéznénk, hogy mit fognak villantani. 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr372685224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása