Videómegosztón sütött pizza

Ha már így lehúztuk ma a Findus halas ambientjét, szeretnénk mutatni egy sokkal jobb reklámot is a fagyasztott ételek szakértőjétől. Az alant lévő online gerillakampány Franciaország első számú videómegosztóján, a Dailymotion-ön lepte meg a felhasználókat.
 
Egy – a márka által leforgatott – videó 3. percében egyszer csak megáll a film, majd váratlanul  kinyíllik egy mikrohullámú sütő ajtó, ami mögött ott gőzölgög a márka egyik pizzája. „3 perce nézed ezt a videót. Ennyi idő alatt pont elkészül ez az ínycsiklandó pizza” – olvasható a mikróban lévő szöveg. Miután visszazárul az ajtó, a videó tovább folytatódik és megjelenik a jobb oldali hasábon egy szokványos banner a hirdetőtől – ezzel is erősítve az üzenetet.
 
Ezt a rendkívül kreatív és ötletes akciót több mint 1 millió ember látta, ami Franciaország lakosságához mérten is szép számnak mondható. A netezők sorra küldték tovább a videót, így a gerillából viral lett. Az akciót a Grey Paris készítette.  

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr372685200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása