Éneklő halak óriásplakáton

Láttatok már éneklő halat, ugye? (Tudjátok az a műanyag faldísz, ami a fejét oldalra fordítva és nagyokat tátogva dalra fakad, amikor elhaladsz mellette.) Ebből az idiótaságból elég egy is, nemhogy 25.
 
A gyorsfagyasztott termékeket forgalmazó Findus ezt nem így gondolta, ezért egy egész rajnyi éneklő halat rakott fel Párizs egyik forgalmas utcájára, egy óriásplakátra. A márka így szerette volna felhívni a lakosok figyelmét a finom halacskáira, melyek legalább olyan nagy gonddal vannak kiválogatva, mint a kórus tagjai.
 
A funky halak a nap 24 órájában lesnek áldozataikra, akiket KC and the Sunshine Band - Shake Your Booty című klasszikusával "örvendeztetnek" meg. Én biztos beleőrülnék, ha minden nap meg kéne hallgatnom. Nektek mi a véleményetek róla? 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr882685199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása