Mickey Rourke megint őrjöng

Bizonyára mindenki hallott már a 9 és ½ hét, a Pankrátor és a Vasember 2 sztárjának zűrös életéről. Mickey a mai napig iszik, és nem is csinál ebből titkot. Szinte havonta hallhatunk az újabb megmozdulásairól, melyek az alkohol által kiváltott agressziónak tulajdoníthatók. Hol egy fotóst ver péppé, hol egy riportert rugdos meg, vagy éppen egy guberálót kerget el üvöltve a háza elől.
 
Ezért is vicces, hogy a holland Bavaria sör őt kérte fel legújabb reklámfilmjének főszerepére. A duplacsavar az egészben, hogy a spotban Mickey a márka alkoholmentes termékét népszerűsíti, de úgy, hogy nem is tud róla.
 
Nekünk tetszik a film és az egész koncepció, amely szerint a Bavaria 0.0% olyan finom, hogy még egy alkoholista sem tudja megkülönbözteti a rendes sörtől. Kíváncsiak lennénk, hogyan sikerült rávenni a celebet, hogy bolondot csináljon magából.  

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr122685185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása