Magyar reklámok az ADrenalinon

Kedves Olvasók!
 
Az arculatváltás mellett a másik fontos változás az ADrenalin életében, hogy mostantól már magyar reklámokról is írni fogunk.  A többi reklámos bloggal ellentétben mi  viszont megpróbáljuk azokat a megjelenéseket és különleges kommunikációs megoldásokat bemutatni, amelyek inkább előre viszik a hazai szakmát és amikre büszkék lehetünk. Hiszen fikázni és ócsárolni könnyű a rossz reklámot. Megtalálni és elismerni a jót, az már sokkal nehezebb.
 
Bizonyára lesznek véleménykülönbségek és apró nézeteltérések, de mi annak is csak örülünk, hiszen végső soron a "nép" ítélete dönti el, hogy mennyire lesz sikeres egy reklám. Nemsokára jön is az első kampány, amely a Youtube-ot használta fel a márka népszerűsítésére. Jó olvasást!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr162685179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása