80 másodperc alatt a Föld körül

Érdekes reklámfilmet készített a francia Sony, melyet Verne Gyula legnépszerűbb regénye, a „80 nap alatt a Föld körül” inspirált. A vírusfilmként is funkcionáló videóban egy ifjú rendezőpáros járja végig a könyvben lévő útvonalat, csakúgy, mint anno Phileas Fogg és Passepartout – persze némileg gyorsabban és hatékonyabban.
 
A 3 hetes túra alatt a srácok megjárták Londont, Kairót, Mumbai-t, Hong Kongot, Tokiót, San Francisco-t és New York-ot. 32 600 kilométert utaztak, amiből 50 kilométert gyalog tettek meg. A stop-motion videójukba másodpercenként 8 képkockát tettek, melyet mindössze egy  darab fényképezőgéppel (Sony Cyber-Shot HX5V) készítettek.
 
Romain Pergeaux és Alex Profit világraszóló kalandjáról többet is megtudhattok, ha ellátogattok a kampányhoz tartozó microsite-ra. 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr902685177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása