Sajnáljuk, a hívott fél halott

 

Íme, egy újabb „ne telefonálj vezetés közben” kampány, ezúttal az indiai Mudra Group reklámügynökségtől. A tocsogós printek a keményvonalas irányt képviselik, ezzel is bebizonyítva, hogy véresen komoly témáról van szó.
 
De ennek ellenére valószínű, hogy nem fogja különösebben meghatni a Mumbai utcáin telefonáló vezetőket, mivel nem is ők a célcsoport. A kampány ugyanis a vonal túlvégén lévő feleket szólítja meg, ezzel is új perspektívát adva a kommunikációnak.
 
Érdekes az elgondolás, hiszen ezek az emberek is legalább olyan hibásak, ha baleset történik, mint maguk a vezetők. Lehetőségükben áll lerakni a telefont, hogy ezzel is megóvják a volán mögött ülők épségét. „Ne beszélj, miközben vezet!” – szól a headline.
 
Bár a grafikai kivitelezés nem a legjobb, úgy gondoljuk, hogy mégis említésre méltó kampányról van szó.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr882685174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása