Mosogatószer reklám, amin sírni fogsz

Nem gondoltam volna, hogy valaha is ilyen címet adok egy postnak, de hála az argentin Magistral reklámfilmjének, megtörtént a csoda. A reklámok világában ezek a termékek 99%-ban unalmas, elcsépelt és sablonos módon jelennek meg – többnyire roskadozó edényhalmazok, elszánt háziasszonyok és happy end jellemzi őket.
 
A Magistral egyperces spotja azonban teljesen más. Olyan távolról közelíti meg a fő termékelőnyt, hogy annál messzebbről már nem is tehetné. A hóemberek története és a szívhez szóló zene teljesen elrugaszkodik a megszokott kliséktől, ezzel is azt sugallva, hogy létezik olyan célcsoport, ami vevő a kifinomultabb reklámokra. Furcsa, hogy amit a világ sok-sok országában nem mernek megpróbálni, pont Argentínában teszik meg – ráadásul nem is először.
 
Lehet, hogy ott felnőtt egy olyan háziasszony generáció, amelyik már nem csak a bugyuta sztorikból, az idióta háziasszonyok erőltetett mosolyából és 8 másodperces packshotból értenek? Ti is elég értelmesnek érzitek magatokat ehhez hasonló reklámokhoz? (A kérdés persze költői.) 

Share/Bookmark

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr682685166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása